dimecres, 31 de desembre del 2008

Últim post


L'últim post de l'any el vull aprofitar per fer un resum de tot el que ha passat, per explicar la meva nova experiència, per a donar-vos les gràcies per deixar la vostra opinió i per participar en el bloc i per desitjar-vos un bon i prospero 2009.


L’any 2008 a banda de ser recordat per l'any de la crisi econòmica també serà recordat: per ser l'any que Espanya va guanyar la seva segona Eurocopa jugant un gran futbol; per ser l'any que Schuster va guanyar la lliga amb el Madrid però que no es va menjar els torrons a la capital; per ser l'any que Calderó i Mijatovic van fer “més el ridícul”; per ser l'any que Koeman va guanyar la copa del Rei amb el València però que no va acabar la temporada; per ser l'any que Laporta va salvar el cap pels pèls; per ser l'any que Guardiola va recuperar un estil de joc, per al Barça, que agrada a tot el món; per ser l'any que Cristiano Ronaldo i el seu Manchester ho van guanyar gairebé tot; per ser l'any que el futbol rus va tornar per la porta gran: Zenit campió Uefa i Rússia semifinalista de l'Eurocopa; per ser l'any que Sporting, Màlaga i Numància van tornar a primera; per ser l'any que el Saragossa va tornar a segona; per ser l'any en que el futbol ofensiu i els gols van guanyar a les defenses i al futbol conservador, per ser l'any que Espanya va guanyar l’ensalada a l'argentina, per ser l'any que el ciclisme espanyol ho va guanyar tot; per ser l'any que el bàsquet espanyol va demostrar estar a l'altura dels americans; per ser l'any… en fi, un gran any per al futbol i per a l'esport espanyol.


Em vaig iniciar amb això dels blocs a principis de maig, el blog en castellà, sense saber res ni conèixer ningú d’aquest món. Vaig crear “futbol mundial” amb la intenció d'escriure articles sobre l'esport rei, futbol. Mai em podia imaginar que hagués tanta gent amb blocs i que hagués tant nivell. La veritat és que són dos grans i agradables sorpreses. He conegut a moltes persones. He deixat la meva opinió a n’aquest bloc i en altres, espero que mai hagi ofès a ningú, i he anat aprenent moltes coses gràcies a vosaltres. Desprès d’un periode d’adaptació vaig decidir crear el blog en català, tot i que la gent no deixa tants de comentaris com el de castellà les visites són força altes. Amb aquest, últim article de l'any, he escrit 22 post i he tingut casi 1000 visites en poc més de dos mesos de “vida”. Estic molt content amb els resultats. També, gràcies al bloc, m'ha sortit l'oportunitat de poder col·laborar en dos projectes molt interessants com són: Futbol de lujo i Toca-la de cara. Gràcies als dos per pensar en mi i per deixar-me donar la meva visió en les vostres pàgines.


Tal com he dit al principi, gràcies per deixar les vostres opinions o comentaris en el bloc i per participar. Sense les vostres aportacions un bloc no pot créixer ni millorar. Mai deixin de dir la seva opinió, ja que totes són bones i respectables.


El dia 4 tornaré a reprendre el bloc amb l'habitual semàfor de la jornada i amb breus apunts d'allò succeït en el panorama internacional.


Finalment desitjar-vos un bon 2009, que sigui millor que el 2008, i donar-vos les gràcies per participar en el bloc.

4 comentaris:

Riikii ha dit...

Feliç any nou!

Abrasada

Albert ha dit...

Bon any 2009!
Està bé el resum que has fet. Ja no me'n recordava que Koeman havia guanyat la copa del rei amb el València...

Salutacions!

Enric Adell ha dit...

@Riki i Albert
gracis i feliç any nou

Pâm Cristina LF* ha dit...

Hola como estás?
belo blog parabéns!!
Bejosss :P