dissabte, 13 de desembre del 2008

Informació

Hola a tots.
Suposo que alguns ja ho sabreu, però la majoria no.
Primer, agrair l'oferta del Dani per fer de col·laborador de la seva exitosa pàgina i que vulgui llegir i publicar la meva humil visió de veure les coses.
Aquesta és la segona setmana que faig una columna setmanal en el bloc tocala de cara. Per poder llegir la meva opinió, cada setmana serà un tema diferent, heu d'entrar a tocala de cara i en la part dreta surt la columna.
Aquí us adjunto la columna de la setmana passada i per llegir la d'aquesta entreu a tocala de cara.
Un altre cosa, aquesta setmana per motius de temps no he pogut escriure sobre la vida d'alguna “llegenda”, però tranquils que la setmana de Nadal haurà doble ració!
Si teniu ganes de gaudir amb el futbol aprofiteu aquest cap de setmana. Haurà grans partits a Alemanya, Anglaterra, Itàlia, Espanya i es "decideix" el apertura argentí. La majoria d'enfrontaments són aquesta tarda, per cert: el Bayern aquesta punxant i el Liverpool, amb un gran Gerrard, està remuntant el seu partit.
Aquesta nit el gran clàssic. No vull dir res d'aquest partit perquè tot el món ja parla suficient d'ell. El meu pronòstic, un poc exagerat, és un 4 - 1.
Demà, a les 20'30, un Milan - Juve. Partidàs en el que dono favorit als de Ranieri. Si voleu veure amb els vostres propis ulls al Ronaldinho d'aquest any, lluny d'aquell que va meravellar en els tres primeres temporades com a culé, és una bona oportunitat.

!Bon cap de setmana!

Aquesta és la columna que es va publicar passada setmana en tocala de cara

QUE TEMPS AQUELLS...

Com ha canviat la segona els últims anys. Abans era una divisió de formació per als xavals, el pas previ per saltar amb èxit a la màxima categoria del futbol espanyol. Ara, els que la poden fer servir de trampolí són els que formen part dels equips que han ascendit i algunes vegades ni això, ja que se'ls ven i en el seu lloc es fitxa a “cracs” de l'estranger.
En que s'ha convertit?
En una categoria de velles glòries en la qual el futbol escasseja. Hi ha molts equips “mítics de primera” que només busquen el resultat, ascens, i no importa com s'aconsegueixi. Ha deixat de ser una divisió atractiva per a l'espectador. El fi justifica els mitjans? Jo tinc els meus dubtes.
Una altra dada significativa és que només hi ha un filial en la divisió de plata i és l'últim classificat. Aquells temps en els quals els “B” de l'Atlètic, Barça, Madrid, Bilbao… eren assidus ja queden lluny (dècada dels noranta). Els filials donaven moltes alegries i dosis de bon futbol. La seva marxa diu molt del nivell de la categoria. Va haver anys que van estar els 4 i lluitant pel títol. D'aquells equips van sortir grans fornades de jugadors. On estan ara? El futbol ha canviat molt i en algunes coses a pitjor.
Per veure “bon” futbol, que no sigui a la lliga BBVA, hem de baixar fins a 2B o 3 tercera divisió.
Els diners i les ànsies de tornar, a primera, o mantenir-se han fet que la divisió de plata deixi de ser una categoria seductora.

1 comentari:

Pol Gustems ha dit...

A més del Milan - Juve hi ha un Hoffenheim - Schalke interessantísim, a més del Lió - Marsella. Tenim un cap de setmana en que no ens podem queixar. Et poso als links.

Vagi bé!